top of page

CGM Academy Louisian Group

Public·645 members

crazy thief322
crazy thief322

Неочікувані оновлення гардероба

Опинилась я в доволі кумедній, хоча спершу й нервовій ситуації: збиралася на важливу зустріч, відкрила шафу й зрозуміла, що все, що я вважала «нормальним одягом», або втратило форму, або виглядало так, ніби я носила його без перерви кілька років.

12 Views
th bes
th bes
7 hours ago

Я теж прийшла до подібних покупок через реальні проблеми з одягом, бо кілька місяців поспіль ловила себе на тому, що речі або швидко сідають, або навпаки розтягуються, або стають такими м’якими, що навіть не тримають форму. Мені страшенно набридло витрачати гроші на те, що живе максимум два-три місяці, тому я почала копатися в складі тканин і дивитися, хто виробник. Як виявилось, найбільше різницю дає саме поєднання натуральних матеріалів із простим, продуманим кроєм — коли річ не перетискає, не лізе вгору при русі й не перекручується після прання. Поступово я визначила для себе кілька місць, де беру базові речі, які не підводять. І от щоб не бігати кожен раз по всьому інтернету, я просто тримаю в закладках https://luforu.com/ — не як якусь рекламу чи рекомендацію, просто як власний робочий варіант, бо для мене це місце, де більшість моделей поводиться передбачувано. Наприклад, мені подобається, що там часто використовують бавовну, віскозу, льон, а іноді додають трохи еластану, щоб річ краще тримала форму. Особливо це рятує, коли треба обновити щось демісезонне: светрики не розповзаються в боках, а футболки не перетворюються на «домашні» після одного прання. Але я все одно завжди дивлюсь на розмірну сітку та фото покупців, бо інколи колір або посадка можуть трохи відрізнятись і краще перестрахуватись.

Members

• nhi linh
    nhi linh
  • Raja Zaffar Mehmood
    Raja Zaffar Mehmood
  • TOTOAGUNG
  • th bes
    th bes
  • dima Pokrovskiy
    dima Pokrovskiy
Group Page: Groups_SingleGroup

8325262262

©2021 by CGM Academy Across Texas CPR First Aid BLS PALS and ACLS Training School TEXT or CALL 8325262262 Email cgmacademytx@gmail.com

bottom of page